На 50 години Пенелопе Крус е една от най-красивите и сексапилни

...
На 50 години Пенелопе Крус е една от най-красивите и сексапилни
Коментари Харесай

Впечатляващо красива на 50: Пенелопе Крус и тайните й за красота

На 50 години Пенелопе Крус е една от най-красивите и сексапилни дами в света и скоро няма да излезе от този статус. Това ни накара да се поразровим и да разкажем за това по какъв начин реализира тази форма. И не става дума за гени, а за тайните на хубостта, разказани от самата нея.
                             

Хидратиращ крем вместо " инжекции за хубост "

Пенелопе Крус не е почитателка на " инжекциите на хубостта " и не употребява ботокс и прочие. Тя обаче признава, че е наясно с остаряващия резултат на непрекъснатото излагане на слънце и употребява защитни артикули. Също по този начин споделя, че употребява хидратиращ крем, с цел да поддържа еластичността на кожата си.

Правилен стайлинг

Майката на Пенелопе е била фризьорка, тъй че от дребна щерка й прекарва доста време в салона. Твърди, че може да се оправи с гръмък стайлинг не по-лошо от фешън стилист и няма подобен, с изключение на за церемонии и други значими събития.
                             

Добрата остаряла кола маска 

Пенелопе не обича фото и лазерно обезкосмяване. Пак от майка си е овладяла изкуството на положителната остаряла кола маска и се оправя сама.

Средиземноморска диета

Средиземноморската диета в никакъв случай няма да излезе от мода като върха на здравословното хранене, а на Пенелопе тя й е заложена по рождение – обичаните й храни са пресни зеленчуци, плодове, морски блага, риба.
                             

Любима маска за лице

Крус има вяра в успеваемостта на домашно приготвената козметика и подготвя собственоръчно маската си за лице.Звездата смесва пресни пъдпъдъчи яйца, кленов сироп, каша от манго, канела и кафе, и оставя получената маска върху лицето си за 10-15 минути. Пенелопе твърди, че маската подхранва кожата и изглажда бръчките.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР